Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbare de manager la Purem by Eberspaecher. Jörg Steins este noul CEO

Din motive de sănătate, Marcus Knödler nu își poate continua rolul de CEO al Purem by Eberspaecher și demisionează din funcția de CEO. El va rămâne parte din echipa de conducere a Diviziei. Jörg Steins preia rolul de CEO al Purem by Eberspaecher.

În viitor, Jörg Steins va acționa în calitate de COO al Grupului Eberspaecher și, în calitate de CEO, va fi responsabil pentru activitățile de afaceri ale tuturor celor trei divizii. În vârstă de 56 de ani, Jörg Steins lucrează pentru Eberspaecher din ianuarie 2024 și este deja CEO al diviziilor Sisteme de control al climei și Control auto.

„Suntem convinși că Jörg Steins își va asuma cu succes rolul extins, grație mulți ani de experiență în management și în domeniul auto. Am dori să-i mulțumim lui Marcus Knödler pentru cooperarea de încredere din ultimii ani, angajamentul său extraordinar și munca sa remarcabilă După o perioadă de tranziție, vom decide împreună în ce funcție de conducere va reveni în companie”, a declarat Martin Peters, managing partner Purem by Eberspaecher.

Marcus Knödler sa alăturat Eberspaecher în 2016 și, cel mai recent, și-a asumat responsabilitatea exclusivă pentru Purem by Eberspaecher Division în calitate de CEO. Divizia are aproximativ 35 de locații de producție în întreaga lume. Peste 7.100 de angajați dezvoltă și produc sisteme de posttratare a gazelor de evacuare și sisteme acustice pentru autoturisme, vehicule comerciale și vehicule de teren, pentru a asigura o mobilitate curată și silențioasă.

Purem by Eberspaecher Oradea

Fabrica din Eurobusiness Park Oradea, care aparține de Purem by Eberspaecher, a fost inaugurată în 2015. Compania a avut în 2022 o cifră de afaceri de 2,931 miliarde de lei, un profit net de 55,181 milioane de lei și un număr mediu de 616 angajați.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Părinții elevilor care obțin o medie a notelor de la evaluarea națională sau bacalaureat, peste 9,50, vor primi din partea Leoni România un premiu în bani.

Leoni România va premia copiii performanți ai angajaților

Articolul următor

Caravana ADR Nord Vest la Oradea. Bihorul, model de bune practici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share