Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou aquapark în Bihor, la dispoziția turiștilor, din această primăvară

Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare, are șase piscine cu apă termală, două bazine speciale pentru copii, un bazin cu jacuzzi, un bazin de înot și un tobogan cu patru piste cu diferite grade de dificultate.

 

Județul Bihor este cunoscut în toată țara, și nu numai, pentru aquaparkurile și ștrandurile sale termale. Dacă Aquaparkul Nymphaea din Oradea, Complexul President, Ștrandurile Felix și Apolo și Complexul de 5 stele – Lotus Therm din Băile Felix nu mai sunt o noutate, din această primăvară un nou aquapark este la dispoziția turiștilor. Este vorba de Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai.

Inaugurat la sfârșitul lunii august 2023 și fiind deschis pentru o perioadă foarte scurtă, din această primăvară, Aquaparkul Venus se prezintă turiștilor în toată splendoarea lui. Fostul ștrand Venus, un loc emblematic al distracției acvatice din Băile 1 Mai, cu o istorie de peste 40 de ani, s-a redeschis publicului după șase ani de pauză, cu o nouă înfățișare.

SC Turism Felix, societatea care administrează ștrandul, a transformat complet această destinație iubită într-un paradis acvatic modern și captivant, reușind să combine tradiția cu inovația, pentru a aduce experiențe noi vizitatorilor.

În noua sa versiune, Aquapark Venus se remarcă prin instalații modernizate. Asta însemnând că ștrandul a fost dotat cu cele mai avansate echipamente și tehnologii de filtrare și curățare a apei, ceea ce  asigură cea mai înaltă calitate a apei pentru o experiență de îmbăiere și relaxare în condiții optime.

În incinta ștrandului au fost adăugate o serie de noi atracții și tobogane cu design inovator, menite să ofere oaspeților senzații nemaiîntâlnite și amuzament pe măsură.

Aquaparkul oferă distracție acvatică pentru întreaga familie, de la zone de joacă acvatică pentru copii, facilități speciale, la care se adaugă activitățile pentru copii și adulți: aquazumba, spuma party, etc.

Ștrandul dispune și de opțiuni de servire a mesei îmbunătățite.

Aquaparkul Venus în cifre

Aquaparkul se întinde pe o suprafață generoasă de 4,3 hectare. Are șase piscine cu apă termală, două bazine speciale pentru copii, un bazin cu jacuzzi și un bazin de înot. De asemenea, are un tobogan cu patru piste cu diferite grade de dificultate.

Aquaparkul poate primi simultan 2.000 de vizitatori. Prețul unui bilet este de 50 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii.

 

Viitorul sună bine

Răzvan Pîrjol, noul CEO al SC Turism Felix, societatea care administrează baza, are gânduri mari cu Aquaparkul Venus, atât în ceea ce privește accesul în ștrand cât și prelungirea perioadei de utilizare a acestuia spre sezonul rece.

„Pentru a reduce timpul de așteptare la intrare și pentru o fluidizare mai bună ne-am gândit să introducem și vânzarea de bilete online și accesul pe bază de brățară, la fel ca la Aquaparkul Nymphaea din Oradea”, a declarat Răzvan Pîrjol pentru Transilvania Business.

Acesta mai are în plan construirea unei zone acoperite în incinta ștrandului care să-i prelungească activitatea și pentru sezonul rece.

De asemenea, pentru o fază următoare a dezvoltării proiectului aquaparkului, directorul general al SC Turism Felix spune că a fost gândită o structură receptivă, nu neapărat hotel, care ar putea fi o structură de glamping.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cei 22 de participanți s-au întâlnit cu reprezentanți de la Fundația Kallos Zoltan

Se profilează hub-ul de cooperative agricole ale Ardealului

Articolul următor
Vă anunţăm, cu bucurie, finalizarea unui volum de excepţie al cărui autor este prof. dr. Daniel Metz, Profesor Honoris Causa al Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, Doctor Honoris Causa al Academiei Forţelor Terestre (AFT) N. Bălcescu din Sibiu, membru de onoare al IIGB.

Fondatorul EBS a scos o carte despre antreprenoriat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share