Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E gata infrastructura Centrului de Patologie Neurovasculară Cluj

Antreprenorul Construcții Erbașu București (CEB) a avansat cu lucrările la Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie (CPNN).
Investiția este derulată de Spitalul Clinic Județean de Urgență și Ministerul Sănătăţii | Foto: Erbașu

Antreprenorul Construcții Erbașu București (CEB) a avansat cu lucrările la Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie (CPNN).

“La nivelul noului corp al CPNN, am realizat în totalitate partea de infrastructură și suprastructură, lucrările ajungând la stadiul de închidere a terasei. La nivelul acoperișului, lucrările de hidroizolație sunt realizate în proporție de 90%, iar în prezent se montează pavajul.

Spațiul tehnic prevăzut pe acoperiș, construit din structură metalică, este complet. Au fost montate de asemenea unitățile de tratare a aerului. În interiorul clădirii am realizat compartimentările pereților din gips carton pe fiecare etaj, în paralel cu instalarea sistemelor interioare specifice fiecărui domeniu.

În corpul existent, pereții de compartimentare din gips carton au fost realizați, șapele au fost turnate pe toate etajele, și s-au inițiat lucrările de instalații pentru încălzire. Lucrările la închiderea fațadei cu HPL, de tip ventilat, au ajuns la un stadiu de execuție de 40%”, conform CEB.

Proiect de 1 milion de euro

O asociere de cinci companii având ca lider CEB lucrează la CPNN, obiectiv situat pe str. L. Pasteur, în incinta fostei Clinici de Medicină a Muncii. Proiectul se ridică la 1 milion de euro.

CPNN va fi primul centru destinat tratamentului patologiei vasculare cerebrale din Transilvania. Acesta va beneficia șase săli de operație modulare, secții de terapie intensivă, cabinete de consultații, sală de kinetoterapie, amfiteatru – sală de curs și demonstrații de 120 de locuri, bibliotecă pentru documentare.

Proiectul de investiții este derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență cu sprijinul Consiliul Județean Cluj și Ministerul Sănătăţii. Partenerii CEB sunt Concelex, Cubicon Invest, Mansart Corporate, Professional Tech Construct Design.

 

Antreprenorul Construcții Erbașu București (CEB) a avansat cu lucrările la Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie (CPNN).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Hotelul Black Tulip se redeschide. Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că suntem gata să vă primim din nou în căldura și confortul nostru.

Hotelul Black Tulip s-a redeschis la o jumătate de an de la incendiu

Articolul următor
Recent edificatul Centru de Excelență pentru Mobilă (CEM) devine o locație tot mai accesată pentru evenimente și întâlniri de business.

“Bijuteria” din Lomb, noul loc de evenimente al Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share