Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Black Tulip s-a redeschis la o jumătate de an de la incendiu

Hotelul Black Tulip se redeschide. Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că suntem gata să vă primim din nou în căldura și confortul nostru.
Unitatea turistică din Dej a fost reabilitată în urma incendiului de anul trecut | Foto: Black Tulip

Complexul de turism din Dej marchează astfel intrarea sa integrală în funcțiune, mai târziu decât anunțau inițial proprietarii.

“Hotelul Black Tulip se redeschide. Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că suntem gata să vă primim din nou în căldura și confortul nostru. După o perioadă de așteptare, suntem încântați să vă redeschidem porțile și să vă oferim o experiență de neuitat la hotelul nostru. Sunteți așteptați cu brațele deschise”, și-au vestit potențialii clienți proprietarii Black Tulip.

În decembrie 2023, partea de restaurant a complexului a fost dată în folosință, după două luni de la incendiul care a izbucnit în complex. “În luna ianuarie o să funcționam și cu partea de recepție și camere”, spera conducerea unității.

Hotelul Black Tulip se redeschide. Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că suntem gata să vă primim din nou în căldura și confortul nostru.
Conducerea hotelului a afișat programul de cazare după reintrarea acestuia în circuitul turistic

După incendiu, pentru a putea onora evenimentele contractate, proprietarii Black Tulip au apelat la complexul Emporium Events Hall. În 5 octombrie, un incendiu a izbucnit la mansardă, afectând o mare parte dintre cele patru etaje ale hotelului (1.000 mp pe nivel). Angajații și clienții s-au autoevacuat.

Cel mai mare hotel din Dej (4*) a fost deschis, în 2009, după o investiție de 4 milioane de euro, din fonduri proprii, a industriașului Ioan Tecar. Unitatea turistică pe 6.000 mp avea 53 de camere, restaurant de 100 de locuri, sală de evenimente de 450 de locuri, sală de conferințe, salon privat de 50 de locuri.

În 2015, Tecar l-a vândut grupului SunGarden împreună cu tot personalul, motivând tranzacția prin lipsa lui de experiență în domeniu, faptul că unitatea că nu dispunea de săli de conferință adecvate pentru întâlniri de anvergură, dar și prin oferta de nerefuzat. Complexul a primit numele de SunGarden Therme.

Strategia includea un centru de spa și o piscină exterioară. În 2020, grupul l-a revândut familiei Fărcaș, din comuna Chiuiești, care deține și societatea de transport FIA Impex, aceasta redându-i numele inițial. Societatea care administrează BTD, Garden Therme Dej, avea ca asociat unic societatea FIA Impex, deținută de integral de Ioan Adrian Fărcaș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va avea o autobază nouă și depou de tramvaie modernizat

Articolul următor
Antreprenorul Construcții Erbașu București (CEB) a avansat cu lucrările la Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie (CPNN).

E gata infrastructura Centrului de Patologie Neurovasculară Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share