Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Animawings începe operarea zborurile Cluj – București

Din 16 septembrie, de pe AIAIC vor fi operate noi zboruri interne spre capitală, de către Animawings, cu cinci frecvenţe săptămânale, de luni până vineri.

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a anunţat debutul curselor spre Bucureşti operate în premieră de compania aeriană Animawings.

Din 16 septembrie, de pe AIAIC vor fi operate noi zboruri interne spre capitală, de către Animawings, cu cinci frecvenţe săptămânale, de luni până vineri. Plecarea de la Cluj va fi la 08:40, cea de la București, de la 07:00. Cursele vor fi operate de Animawings cu aeronave Airbus A220 (8 locuri la clasa business, 130 la clasa economic). Biletele puse deja în vânzare au un preț de pornire de 38 euro per segment, conform AIAC.

„Apreciem decizia Animawings de a opera din toamnă aceste zboruri interne, spre București, de pe AIAIC. Prin aceste conexiuni mai bune cu capitala țării se va sprijini cu succes mediul profesional și de business, precum și turismul intern, iar conectivitatea sporită a regiunii va dinamiza și mediul economic.

Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni dar și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic”, a declarat Viorel Federiga, preşedintele AIAIC.

„Cluj – București este o rută extrem de solicitată de pasagerii noștri. Decizia Animawings vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu ceilalți  parteneri aerieni de pe aeroport, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, adeseori cu lipsă de capacitate și prețuri relativ ridicate.

Mai multe opțiuni de călătorie înseamnă o ofertă diversificată de servicii, dar și costuri mai reduse pentru pasagerii clujeni. Dorim mult succes Animawings în eforturile sale de a-și diversifica portofoliul de rute operate. Suntem convinși că va deschide în curând și alte destinații de la Cluj”, a menționat David Ciceo, director general al AIAIC

Animawings a fost înființată în 2020, fiind una dintre cele mai noi companii aeriene din România, cu sediul în București. Este cunoscută pentru zborurile regulate spre destinațiile sale din Grecia și pentru expertiza sa în operarea de zboruri tip charter pentru turoperatorii români, parteneri și/sau persoane fizice.

Alături de zborurile spre capitala României, Animawings mai operează de pe AIAIC și zboruri charter spre Hurghada (Egipt) și Zakynthos (Grecia).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Porsche derulează o investiție de proporții lângă Aeroportul Internațional Cluj, unde va demara construirea al doilea său centru din România.

Porsche pregătește "o investiție de proporții" la Cluj. Cum va arăta noul centru

Articolul următor

Marii constructori și-au căutat angajați la „Bursa Locurilor de Muncă” de la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share