Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clădirea Hexagon Offices a primit certificarea WELL Health-Safety

Clădirea de birouri Hexagon Offices din Cluj a primit certificarea WELL Health-Safety, ceea ce dovedește că funcționarea clădirii corespunde celor mai înalte standarde de sănătate și siguranță. 
Certificarea WELL dovedește că funcționarea clădirii corespunde celor mai înalte standarde de sănătate și siguranță | Foto: KESZ

Complexul de birouri deținut de grupul KESZ pe Calea Turzii reprezintă prima investitiție din România a companiei ungare.

“Clădirea de birouri Hexagon Offices din Cluj a primit certificarea WELL Health-Safety, ceea ce dovedește că funcționarea sa corespunde celor mai înalte standarde de sănătate și siguranță. Clădirea este prima investiție a companiei în România și a fost realizată de KESZ Romania.

Hexagon Offices oferă acum un sediu sigur pentru companii prestigioase din Cluj, cu un mediu în care creșterea și dezvoltarea sunt posibile. Ne simțim onorați pentru această certificare”, potrivit conducerii KESZ.

Clădirea de birouri Hexagon Offices din Cluj a primit certificarea WELL Health-Safety, ceea ce dovedește că funcționarea clădirii corespunde celor mai înalte standarde de sănătate și siguranță. 

Certificarea internațională confirmă faptul că Hexagon Offices funcționează în conformitate cu cele mai înalte standarde de sănătate și siguranță, inclusiv dezinfecția și ventilația, cu respectarea protocoalelor de sănătate și siguranță pentru a sprijini sănătatea și bunăstarea tuturor utilizatorilor clădirii.

Evaluarea WELL Health-Safety se concentrează pe procesele operaționale, cu scopul de a face clădirea cât mai fiabilă în cazul unei epidemii sau situații de urgență. Dacă imobilul este pregătit pentru astfel de situații, poate face față mult mai bine oricăror evenimente neașteptate.

Evaluarea acoperă domeniile: proceduri de curățenie și igienizare, programe de pregătire pentru situații de urgență; servicii de sănătate; gestionarea calității aerului și a apei; implicarea și comunicarea cu părțile interesate. Procesul se încheie cu ratingul WELL Health-Safety obținut, care indică angajamentul unei anumite companii față de sănătatea și bunăstarea vizitatorilor clădirii pe care o operează.

Clădirea de birouri din Cluj a grupului KESZ este certificată acum pentru a răspunde provocărilor actuale în materie de sănătate și asigură funcționarea în siguranță a posturilor de lucru și a spațiilor publice din imobil. KESZ este un actor important în construcții din Europa Centrală și de Est.

Acesta realizează de la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare. KESZ România a finalizat sediul central al Băncii Transilvania. Alte proiecte din portofoliu său sunt reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor Gherla (Cluj), hala Hirschmann Automotive (Mureș), One Mircea Eliade, Dacia 1 (București).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
PRNV

75 milioane € pentru obiectivele turistice din Ardealul de Nord

Articolul următor

Oradea va avea o autobază nouă și depou de tramvaie modernizat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share