Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că Shopping City Târgu Mureș își așteaptă vizitatorii începând cu data de 26 martie, în locația din B-dul. 1 Decembrie 1918 nr. 242.

 

Deși, ieri, ca o clarificare la articolul de pe site-ul cotidianului Zi de Zi referitor la eventul de deschidere a mall-ului în 26 martie, reprezentanții mall-ului anunțau că: “Shopping City Târgu Mureș pune pe primul loc securitatea și sănătatea clienților și angajaților și urmărește cu atenție recomandările autorităților competente. În acest moment, centrul comercial monitorizează îndeaproape situația și va lua toate măsurile necesare pentru a oferi o experiență de shopping și relaxare în deplină siguranță la momentul deschiderii, dată pe care o vom comunica ulterior”, astăzi comunicatorii pentru mall au revenit și au reconfirmat inaugurarea acestuia la aceeași dată.

 

Destinație completă pentru întreaga familie

Shopping City Târgu Mureș reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zonă: 40.000 de mp de retail, peste 130 de branduri, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp.

„Shopping City Târgu Mureș este un proiect complex, care generează valoare adăugată pentru comunitate și întreaga zonă. Ne dorim să oferim clienților noștri un spațiu cosmopolit pentru cumpărături și relaxare, aducând, în exclusivitate, branduri naționale și internaționale, dar și concepte inovatoare, cum ar fi terasa exterioară, unică în Târgu Mureș”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, SC Târgu Mureș.

Una dintre noutățile aduse de Shopping City Târgu Mureș este conceptul de Food Garden. Astfel, clienții se vor bucura de o ofertă extinsă de bucătării autohtone și internaționale, furnizate de branduri gastronomice premium, atât din regiune cât și din alte țări, într-un spațiu relaxat, plin de verdeață, în care predomină texturile naturale și de lemn.

Cu o capacitate de 550 de locuri, acesta este locul unde vizitatorii vor descoperi o ofertă modernă de fast food, în care vor regăsi operatori precum KFC, Spartan, Salad Box, Chopstix, Mesopotamia, Burger House, Cartofisserie, Pizza Bonita sau Noodle Pack, dar și o zonă de slow food, unde se vor putea relaxa la unul dintre restaurantele cu deschidere către terasa acoperită.

Amplasată la etaj, zona de entertainment va găzdui un cinematograf multiplex operat de Cineplexx România, un loc de joacă pentru copii, o zonă de jocuri arcade, un pub, un cazino, precum și o zonă de relaxare. Clienții vor descoperi și o terasă exterioară de 3.000 de mp, un spațiu unic în oraș, unde se pot relaxa într-un cadru natural plin de vegetație, la terasele cochete ale restaurantelor și cafenelelor și unde copiii se pot distra în locul de joacă de 500 mp, special amenajat pentru ei. Terasa exterioară va fi și locul în care evenimentele vor prinde viață, de la concerte la târguri sezoniere.

O altă premieră pentru Târgu Mureș este deschiderea hipermarketului Carrefour în interiorul centrului comercial, care îi așteaptă pe clienți cu o gamă largă de produse.Pasionații de shopping se vor bucura și de prezența a peste 130 de branduri, naționale și internaționale, o mare parte în premieră în regiune, printre care: Reserved, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, De Facto, Colin’s, Orsay, Bigotti, BSB, Tom Tailor, Kenvelo, CCC, Deichmann, Office Shoes, Benvenuti, Tezyo, Sephora, Douglas, Teilor, Exquisite, Splendor, Sevda, Sabrini, Gerovital, Yves Rocher, Meli Melo, Hervis, Intersport, Skechers, Sizeer, Sport Vision, Buzz, Noriel, SMYK, Pepco, Animax, eMAG, Flanco, DM, Book City, Nobila Casa, Sensiblu, Help Net, Orange, Vodafone, RCS&RDS, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Starbucks și mulți alții.

Centrul comercial pune pe primul loc confortul clienților săi, astfel că este completat de o parcare compusă din 2 zone, cu o capacitate totală de 1.400 de locuri, ușor accesibilă atât din Bulevardul 1 Decembrie 1918, cât și din Calea Sighișoarei. Investiția NEPI Rockcastle în acest proiect a fost de 70 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Voluntarii din cluburile IMPACT produc schimbare în societate

Articolul următor

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share