Comert Fashion Hobby/Timp liber Lifestyle/Luxury Mureș Real Estate Ultimele stiri

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că Shopping City Târgu Mureș își așteaptă vizitatorii începând cu data de 26 martie, în locația din B-dul. 1 Decembrie 1918 nr. 242.

 

Deși, ieri, ca o clarificare la articolul de pe site-ul cotidianului Zi de Zi referitor la eventul de deschidere a mall-ului în 26 martie, reprezentanții mall-ului anunțau că: “Shopping City Târgu Mureș pune pe primul loc securitatea și sănătatea clienților și angajaților și urmărește cu atenție recomandările autorităților competente. În acest moment, centrul comercial monitorizează îndeaproape situația și va lua toate măsurile necesare pentru a oferi o experiență de shopping și relaxare în deplină siguranță la momentul deschiderii, dată pe care o vom comunica ulterior”, astăzi comunicatorii pentru mall au revenit și au reconfirmat inaugurarea acestuia la aceeași dată.

 

Destinație completă pentru întreaga familie

Shopping City Târgu Mureș reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zonă: 40.000 de mp de retail, peste 130 de branduri, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp.

„Shopping City Târgu Mureș este un proiect complex, care generează valoare adăugată pentru comunitate și întreaga zonă. Ne dorim să oferim clienților noștri un spațiu cosmopolit pentru cumpărături și relaxare, aducând, în exclusivitate, branduri naționale și internaționale, dar și concepte inovatoare, cum ar fi terasa exterioară, unică în Târgu Mureș”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, SC Târgu Mureș.

Una dintre noutățile aduse de Shopping City Târgu Mureș este conceptul de Food Garden. Astfel, clienții se vor bucura de o ofertă extinsă de bucătării autohtone și internaționale, furnizate de branduri gastronomice premium, atât din regiune cât și din alte țări, într-un spațiu relaxat, plin de verdeață, în care predomină texturile naturale și de lemn.

Cu o capacitate de 550 de locuri, acesta este locul unde vizitatorii vor descoperi o ofertă modernă de fast food, în care vor regăsi operatori precum KFC, Spartan, Salad Box, Chopstix, Mesopotamia, Burger House, Cartofisserie, Pizza Bonita sau Noodle Pack, dar și o zonă de slow food, unde se vor putea relaxa la unul dintre restaurantele cu deschidere către terasa acoperită.

Amplasată la etaj, zona de entertainment va găzdui un cinematograf multiplex operat de Cineplexx România, un loc de joacă pentru copii, o zonă de jocuri arcade, un pub, un cazino, precum și o zonă de relaxare. Clienții vor descoperi și o terasă exterioară de 3.000 de mp, un spațiu unic în oraș, unde se pot relaxa într-un cadru natural plin de vegetație, la terasele cochete ale restaurantelor și cafenelelor și unde copiii se pot distra în locul de joacă de 500 mp, special amenajat pentru ei. Terasa exterioară va fi și locul în care evenimentele vor prinde viață, de la concerte la târguri sezoniere.

O altă premieră pentru Târgu Mureș este deschiderea hipermarketului Carrefour în interiorul centrului comercial, care îi așteaptă pe clienți cu o gamă largă de produse.Pasionații de shopping se vor bucura și de prezența a peste 130 de branduri, naționale și internaționale, o mare parte în premieră în regiune, printre care: Reserved, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, De Facto, Colin’s, Orsay, Bigotti, BSB, Tom Tailor, Kenvelo, CCC, Deichmann, Office Shoes, Benvenuti, Tezyo, Sephora, Douglas, Teilor, Exquisite, Splendor, Sevda, Sabrini, Gerovital, Yves Rocher, Meli Melo, Hervis, Intersport, Skechers, Sizeer, Sport Vision, Buzz, Noriel, SMYK, Pepco, Animax, eMAG, Flanco, DM, Book City, Nobila Casa, Sensiblu, Help Net, Orange, Vodafone, RCS&RDS, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Starbucks și mulți alții.

Centrul comercial pune pe primul loc confortul clienților săi, astfel că este completat de o parcare compusă din 2 zone, cu o capacitate totală de 1.400 de locuri, ușor accesibilă atât din Bulevardul 1 Decembrie 1918, cât și din Calea Sighișoarei. Investiția NEPI Rockcastle în acest proiect a fost de 70 de milioane de euro.

Related posts

Continental prezinta sistemul revolutionar eBike 48V

Stefana Muresan

Două drumuri din Sălaj, modernizate cu banii Europei

Nora Dumitrescu

Clujul va conduce alianța națională a clusterelor din sectorul agro-alimentar

Nora Dumitrescu

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Se reiau cursele TAROM pe ruta Tîrgu Mureș – București!

redactia

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

redactia

“Valea Prahovei” în vestul țării. Drumuri Orășenești Oradea va reabilita Drumul Apusenilor, contract de peste 100 milioane de lei

redactia

Proiect: Terenurile aflate pe traseul BRUA, scoase din circuitul agricol fără acordul proprietarilor

Stefana Muresan

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Parcările în Alba Iulia vor fi cu plată. Primăria va testa sistemul din 1 decembrie

Papuc Irina

Werner Wolff: TAROM, în ultimele luni pe plus

redactia

Michelin: “Am resuscitat învățământul profesional la Zalău. Sunt 3 pe 1 loc”

Nora Dumitrescu

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Stefana Muresan

20.000 de lucrători non-UE pot intra pe piața muncii din România, în 2019

redactia

FTSE Russell confirmă că România este pe cale să fie inclusă în indicii FTSE de Piețe Emergente

Ligia Voro

Cluj Innovation Days 2020 – Reshaping Work, Consolidating Resilience

Nicolae Pop

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Ligia Voro

The Bridge va avea cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri

Ionut Oprea

FOTO Trei propuneri pentru Varianta Ocolitoare Sud Sibiu, în dezbatere

Papuc Irina

Ordinul Arhitecților din România are un nou președinte

Stefana Muresan

Oradea: Contract de finanţare europeană a pasajelor subterane din Piaţa Gojdu, investiție de 111,2 milioane lei

redactia

Transportul din Maramureș, modernizat pentru aducerea de turiști

Nora Dumitrescu

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Stefana Muresan

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Stefana Muresan

Leave a Comment