Comert Fashion Hobby/Timp liber Lifestyle/Luxury Mureș Real Estate Ultimele stiri

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că Shopping City Târgu Mureș își așteaptă vizitatorii începând cu data de 26 martie, în locația din B-dul. 1 Decembrie 1918 nr. 242.

 

Deși, ieri, ca o clarificare la articolul de pe site-ul cotidianului Zi de Zi referitor la eventul de deschidere a mall-ului în 26 martie, reprezentanții mall-ului anunțau că: “Shopping City Târgu Mureș pune pe primul loc securitatea și sănătatea clienților și angajaților și urmărește cu atenție recomandările autorităților competente. În acest moment, centrul comercial monitorizează îndeaproape situația și va lua toate măsurile necesare pentru a oferi o experiență de shopping și relaxare în deplină siguranță la momentul deschiderii, dată pe care o vom comunica ulterior”, astăzi comunicatorii pentru mall au revenit și au reconfirmat inaugurarea acestuia la aceeași dată.

 

Destinație completă pentru întreaga familie

Shopping City Târgu Mureș reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zonă: 40.000 de mp de retail, peste 130 de branduri, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp.

„Shopping City Târgu Mureș este un proiect complex, care generează valoare adăugată pentru comunitate și întreaga zonă. Ne dorim să oferim clienților noștri un spațiu cosmopolit pentru cumpărături și relaxare, aducând, în exclusivitate, branduri naționale și internaționale, dar și concepte inovatoare, cum ar fi terasa exterioară, unică în Târgu Mureș”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, SC Târgu Mureș.

Una dintre noutățile aduse de Shopping City Târgu Mureș este conceptul de Food Garden. Astfel, clienții se vor bucura de o ofertă extinsă de bucătării autohtone și internaționale, furnizate de branduri gastronomice premium, atât din regiune cât și din alte țări, într-un spațiu relaxat, plin de verdeață, în care predomină texturile naturale și de lemn.

Cu o capacitate de 550 de locuri, acesta este locul unde vizitatorii vor descoperi o ofertă modernă de fast food, în care vor regăsi operatori precum KFC, Spartan, Salad Box, Chopstix, Mesopotamia, Burger House, Cartofisserie, Pizza Bonita sau Noodle Pack, dar și o zonă de slow food, unde se vor putea relaxa la unul dintre restaurantele cu deschidere către terasa acoperită.

Amplasată la etaj, zona de entertainment va găzdui un cinematograf multiplex operat de Cineplexx România, un loc de joacă pentru copii, o zonă de jocuri arcade, un pub, un cazino, precum și o zonă de relaxare. Clienții vor descoperi și o terasă exterioară de 3.000 de mp, un spațiu unic în oraș, unde se pot relaxa într-un cadru natural plin de vegetație, la terasele cochete ale restaurantelor și cafenelelor și unde copiii se pot distra în locul de joacă de 500 mp, special amenajat pentru ei. Terasa exterioară va fi și locul în care evenimentele vor prinde viață, de la concerte la târguri sezoniere.

O altă premieră pentru Târgu Mureș este deschiderea hipermarketului Carrefour în interiorul centrului comercial, care îi așteaptă pe clienți cu o gamă largă de produse.Pasionații de shopping se vor bucura și de prezența a peste 130 de branduri, naționale și internaționale, o mare parte în premieră în regiune, printre care: Reserved, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, De Facto, Colin’s, Orsay, Bigotti, BSB, Tom Tailor, Kenvelo, CCC, Deichmann, Office Shoes, Benvenuti, Tezyo, Sephora, Douglas, Teilor, Exquisite, Splendor, Sevda, Sabrini, Gerovital, Yves Rocher, Meli Melo, Hervis, Intersport, Skechers, Sizeer, Sport Vision, Buzz, Noriel, SMYK, Pepco, Animax, eMAG, Flanco, DM, Book City, Nobila Casa, Sensiblu, Help Net, Orange, Vodafone, RCS&RDS, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Starbucks și mulți alții.

Centrul comercial pune pe primul loc confortul clienților săi, astfel că este completat de o parcare compusă din 2 zone, cu o capacitate totală de 1.400 de locuri, ușor accesibilă atât din Bulevardul 1 Decembrie 1918, cât și din Calea Sighișoarei. Investiția NEPI Rockcastle în acest proiect a fost de 70 de milioane de euro.

Related posts

WizzAir anunță investiții de 200 de mil. de dolari la Sibiu și angajări noi

Stefana Muresan

Întâlnire de gradul zero la Cluj: ministrul Transporturilor – Alianța Vestului

Nora Dumitrescu

Numărul pasagerilor înregistraţi în transportul interurban şi internaţional a crescut în 2017 cu 8,1%

Stefana Muresan

Spitale din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, modernizate cu 8 milioane de euro, fonduri europene

redactia

Bihor: Centru pentru Cultură și Artă Contemporană, investiție de 6 mil. euro

Stefana Muresan

UBB, produs de tehnologie virtuală cu americanii de la EON

Nora Dumitrescu

UVT și ADR Vest au semnat al doilea contract de finanțare pentru reabilitarea Facultății de Chimie, Biologie și Geografie

Stefana Muresan

A treia ediție a conferinței “Soluții prefabricate din beton” în toamnă

Ligia Voro

Brutăria Bunexim din Oradea a exportat în anul 2019 57% din producţie

Traian Dan

UMB construiește autostrada dintre Cluj și Sălaj cu 344 milioane €

Nora Dumitrescu

Pregătiri pentru exproprierile de pe ultimele două secțiuni ale Autostrăzii Sibiu-Pitești. Sunt necesare peste 42 de milioane de lei

Ion Surdu

„Mintea” roboțelului Zora, care va sprijini bolnavii de Alzheimer și demență, proiectat de cercetători români la UTCN

redactia

Balanța comercială româno-austriacă, mai mare cu aproape 10%

redactia

Bratislava Property Forum 2020 | Last seats – only 4 days left!

Ionut Oprea

Clujul va avea parc fotovoltaic-eolian de 2,7 milioane de euro

Nora Dumitrescu

40 de profesori din Aleșd și Câmpulung, pregătiți digital cu ajutorul Holcim

Traian Dan

Consiliul Județean Cluj a achiziționat o euronavă fără pilot

Nora Dumitrescu

Vești bune: Uzinele Dacia sunt gata să reia progresiv activitatea industrială

Papuc Irina

Oradea va avea patru piste de pumptrack

Traian Dan

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Tablă inteligentă şi tablete pentru elevi, proiect pe fonduri europene

redactia

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Stefana Muresan

Maramureșul își deschide cinematografe 3D în serie

Nora Dumitrescu

Endava deschide două noi centre software în Transilvania

Ligia Voro

Leave a Comment