Taximetriștii clujeni au intrat într-un program special

Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT) a recomandat prestatorilor de servicii din acest domeniu să aplice măsuri suplimentare în această perioadă.  

“Recomandările noastre pentru colegi sunt: utilizați pentru ștergere de dezinfectanți pe bază de alcool sau clor după fiecare cursă; nu permiteți clienților să ocupe scaunul din față decât dacă locurile din spate sunt ocupate; refuzați transportul persoanelor cu o stare de sănătate alterată; aerisiți cabina cât mai des; folosiți gel igienizant după încasările cash; fiți foarte atenți la pasagerii îmbarcați din aeroport, gară, autogară, dacă sosesc din zone de risc ridicat”, a anunțat AMTT.

Primăria Cluj-Napoca a instituit obligația pentru furnizorii privați în regim de transport persoane în regim de taxi din municipiu de a lua măsuri de igienizare și de dezinfectare a habitaclului mijloacelor de transport în comun, după fiecare cursă, inclusiv portierele și mânerele.

Obligația instituită de către municipalitatea clujeană se aplică începând cu data de 1 martie până la 31 martie, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Exit mobile version