Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taximetriștii clujeni au intrat într-un program special

Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT) a recomandat prestatorilor de servicii din acest domeniu să aplice măsuri suplimentare în această perioadă.  

“Recomandările noastre pentru colegi sunt: utilizați pentru ștergere de dezinfectanți pe bază de alcool sau clor după fiecare cursă; nu permiteți clienților să ocupe scaunul din față decât dacă locurile din spate sunt ocupate; refuzați transportul persoanelor cu o stare de sănătate alterată; aerisiți cabina cât mai des; folosiți gel igienizant după încasările cash; fiți foarte atenți la pasagerii îmbarcați din aeroport, gară, autogară, dacă sosesc din zone de risc ridicat”, a anunțat AMTT.

Primăria Cluj-Napoca a instituit obligația pentru furnizorii privați în regim de transport persoane în regim de taxi din municipiu de a lua măsuri de igienizare și de dezinfectare a habitaclului mijloacelor de transport în comun, după fiecare cursă, inclusiv portierele și mânerele.

Obligația instituită de către municipalitatea clujeană se aplică începând cu data de 1 martie până la 31 martie, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
agerpres.ro

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea lanțului Ecofarmacia din Transilvania de către gigantul Phoenix

Articolul următor

Industria HoReCa din Timişoara a pierdut 90% din activitate. Se solicită sprijin de la stat pentru protecţie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share