Iulius Cluj și-a restrâns programul. Restaurantele vor livra acasă

Conducerea Iulius Mall Cluj (IMC) a decis să nu taxeze parcarea în această perioadă ca o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

De marți, toate mall-urile din portofoliul companiei Iulius vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12:00-20:00. Măsura va fi valabilă până în 31 martie, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hipermarketul, farmaciile și pet shop-ul.

Capacitatea de locuri din zona de food court a IMC a fost redusă, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

“Ca o excepție, parcarea demisol va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Îi încurajăm pe clienți să efectueze plăți prin card bancar, să evite zonele și intervalele de timp aglomerate, să păstreze distanța de cel puțin 1 m, să se informeze doar din surse oficiale și să adere la izolare socială dacă sunt într-o situație care impune acest lucru”, au transmis reprezentanții IMC.

Noile decizii completează pachetul de măsuri preventive de igienă implementate până în prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic. Toate evenimentele au fost anulate sau amânate.

 

 

 

Exit mobile version