Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Cluj și-a restrâns programul. Restaurantele vor livra acasă

Conducerea Iulius Mall Cluj (IMC) a decis să nu taxeze parcarea în această perioadă ca o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

De marți, toate mall-urile din portofoliul companiei Iulius vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12:00-20:00. Măsura va fi valabilă până în 31 martie, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hipermarketul, farmaciile și pet shop-ul.

Capacitatea de locuri din zona de food court a IMC a fost redusă, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

“Ca o excepție, parcarea demisol va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Îi încurajăm pe clienți să efectueze plăți prin card bancar, să evite zonele și intervalele de timp aglomerate, să păstreze distanța de cel puțin 1 m, să se informeze doar din surse oficiale și să adere la izolare socială dacă sunt într-o situație care impune acest lucru”, au transmis reprezentanții IMC.

Noile decizii completează pachetul de măsuri preventive de igienă implementate până în prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic. Toate evenimentele au fost anulate sau amânate.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental donează 20.000 de euro pentru campania „Un spital + O comunitate”

Articolul următor

Piața de factoring s-a stabilizat în ultimul an la 5 miliarde de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share