Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental donează 20.000 de euro pentru campania „Un spital + O comunitate”

Compania Continental Sibiu – cel mai mare angajator din oraș, se implică în campania „Un spital + O comunitate” și donează 20.000 de euro care vor fi folosiți pentru achiziționarea a 4 containere de triaj epidemiologic, necesare Spitalului Județean Sibiu în lupta cu COVID-19, scrie ziarul online Turnul Sfatului.

„Facem parte din această comunitate de peste 15 ani, suntem cel mai mare angajator din Sibiu și este datoria noastră să ne implicăm atunci când comunitatea are nevoie de noi. Suntem un oraș pentru oraș, așadar, am decis să ne alăturam campaniei printr-o donație și să încurajăm angajații să contribuie, în măsura posibilităților. De asemenea, invităm toate celelate companii din regiune, fie parteneri, fie competitiori, să se alăture. Orice ajutor va fi extrem de valoros în perioada care urmează!”, a declarat Oswald Kolb, Director General al Continental Sibiu pentru Turnul Sfatului.

Când a lansat campania, Fundația Comunitară și-a propus achiziția a o mie de teste pentru noul tip de coronavirus, iar din banii strânși în primele zile de campanie, acestea se pot deja cumpăra. Au mai rămas de îndeplinit două obiective. E vorba despre echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic: aparat de ventilație mecanică de înaltă performanță, monitor funcții vitale cu modul ATI și pat de terapie intensivă cu saltea antidecubit. De asemenea, se dorește achiziționarea unui aparat de oxigenare extracorporeală pulmonară ECMO. Acesta este un sistem complex ce permite asistarea pulmonară prin oxigenare transmembrană extracorporeală și/sau circulatorie, mai scrie sursa citată.

Foto: Turnul Sfatului

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea AdePlast de către Sika România

Articolul următor

Iulius Cluj și-a restrâns programul. Restaurantele vor livra acasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share