Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

S-a finalizat procedura de licitație pentru achiziția publică a lucrărilor de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean Oradea și a Spitalului Municipal Oradea.

Licitația a fost organizată pentru cele două loturi: Lotul 1 – „Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea” și Lotul 2 – „Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea”.

Valoarea ofertată pentru Lotul I este de 30.323.373 lei (fără TVA), iar pentru lotul II de 32.981.553 lei (fără TVA).

Astfel, în urma anunțului de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro și-a depus oferta atât pentru Lotul I, cât și pentru Lotul II asocierea formată din S.C Drum Asfalt S.R.L- lider de asociere, S.C Nord Conforest S.A – asociat 1, S.C Trameco S.A – asociat 2 și S.C Termoline S.R.L – asociat 3.

În continuare urmează să fie semnat contractul, după care se va trece la execuția lucrărilor.

Finanțarea lucrărilor se va face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Termenul de execuție pentru fiecare lot este de 18 luni.

Reabilitarea termică a celor două spitale va cuprinde următoarele lucrări: reabilitarea termică a anvelopei clădirilor; reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație; reabilitarea sistemului de instalații sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat; înlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, încălzirii, răcirii, ventilării.

Exit mobile version