Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

S-a finalizat procedura de licitație pentru achiziția publică a lucrărilor de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean Oradea și a Spitalului Municipal Oradea.

Licitația a fost organizată pentru cele două loturi: Lotul 1 – „Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea” și Lotul 2 – „Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea”.

Valoarea ofertată pentru Lotul I este de 30.323.373 lei (fără TVA), iar pentru lotul II de 32.981.553 lei (fără TVA).

Astfel, în urma anunțului de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro și-a depus oferta atât pentru Lotul I, cât și pentru Lotul II asocierea formată din S.C Drum Asfalt S.R.L- lider de asociere, S.C Nord Conforest S.A – asociat 1, S.C Trameco S.A – asociat 2 și S.C Termoline S.R.L – asociat 3.

În continuare urmează să fie semnat contractul, după care se va trece la execuția lucrărilor.

Finanțarea lucrărilor se va face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Termenul de execuție pentru fiecare lot este de 18 luni.

Reabilitarea termică a celor două spitale va cuprinde următoarele lucrări: reabilitarea termică a anvelopei clădirilor; reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație; reabilitarea sistemului de instalații sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat; înlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, încălzirii, răcirii, ventilării.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Laptopurile, cele mai căutate electronice de către români în timpul crizei Corona

Articolul următor

Nemții de la Ara și-au redeschis outleturile din Sălaj și Bihor

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share