Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nemții de la Ara și-au redeschis outleturile din Sălaj și Bihor

Compania germană Ara Shoes a hotărât să repună în funcțiune magazinele sale din orașele Șimleu Silvaniei (Sălaj) și Valea lui Mihai (Bihor), după două luni de pauză. Redeschiderea fabricii din Sălaj stă însă sub semnul întrebării. 

“Dragi clienți, ne revedem începând de vineri 15 mai. Programul este luni -sâmbătă, între 09:00-17:00” au anunțat reprezentanții companiei. Conducerea grupului german Ara a anunțat în martie că a suspendat activitatea magazinelor în urma pandemiei de coronavirus.

Producătorul german de încălțăminte a informat în februarie că oprește din 10 aprilie producția la fabrica sa de încălțăminte din Șimleu Silvaniei (județul Sălaj) și că reduce jumătate din personalul de la unitatea din Valea lui Mihai (Bihor).

Compania germană se număra printre cei mai mari angajatori din Șimleu și localitățile din jur. Prima etapă va consta în închiderea fabricii din Sălaj, iar a doua, reducerea cu 50% a personalului celei din Bihor, de la 900 la 450, cu încercări de redistribuiri ale angajaților către Lloyd și Legero România.

Personalul disponibilizat beneficiază de salarii compensatorii. “Eu spun că nemții vor redeschide și fabrica din Șimleu, încă nu am văzut să fie mutat vreun utilaj de-acolo”, spune un consultant de business din Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

Articolul următor

POZITIV TB: O companie pregătește IT-ști, le caută job-uri, plata cursurilor, după angajare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share