Sălăjenii își vor înmatricula mașinile la mall

Categorii: CSR, Ultimele știri

Complexul comercial Activ Plazza Mall (APM) va găzdui gratuit Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Sălaj.

Mutarea va avea loc în termen de maximum 30 de zile și a fost decisă de către autorități în contextul lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ (fostul sediu al Instituției Prefectului) din Zalău. Spațiul va fi oferit spre folosință gratuită, de către proprietarul imobilului, a precizat Prefectura Sălaj.

APM s-a redeschis la mijlocul lunii mai. La intrare se face triaj epidemiologic. “Vom respecta toate măsurile de securitate impuse de organele abilitate de a combate îmbolnăvirile cu coronavirus, măsuri de care, știm că și dvs veți ține cont”, conform conducerii APM. Complexul din centrul Zalăului a fost inaugurat în 2009.

Magazinele exterioare din celălalt mall al municipiului, Zalău Value Center, s-au redeschis în 15 mai, după două luni de nefuncționare. Activitatea în majoritatea complexului a fost suspendată la instaurarea stării de urgență în România, cu excepția hipermarketului Carrefour, a farmaciilor și a magazinului de reviste Inmedio.

Exit mobile version