Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălăjenii își vor înmatricula mașinile la mall

Complexul comercial Activ Plazza Mall (APM) va găzdui gratuit Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Sălaj.

Mutarea va avea loc în termen de maximum 30 de zile și a fost decisă de către autorități în contextul lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ (fostul sediu al Instituției Prefectului) din Zalău. Spațiul va fi oferit spre folosință gratuită, de către proprietarul imobilului, a precizat Prefectura Sălaj.

APM s-a redeschis la mijlocul lunii mai. La intrare se face triaj epidemiologic. “Vom respecta toate măsurile de securitate impuse de organele abilitate de a combate îmbolnăvirile cu coronavirus, măsuri de care, știm că și dvs veți ține cont”, conform conducerii APM. Complexul din centrul Zalăului a fost inaugurat în 2009.

Magazinele exterioare din celălalt mall al municipiului, Zalău Value Center, s-au redeschis în 15 mai, după două luni de nefuncționare. Activitatea în majoritatea complexului a fost suspendată la instaurarea stării de urgență în România, cu excepția hipermarketului Carrefour, a farmaciilor și a magazinului de reviste Inmedio.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Articolul următor

Ardelenii vor circula cu mască pe Trenurile Soarelui. Sibiul va avea Trenul Tineretului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share