Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Instituția clujeană va înființa din anul universitar 2020-2021 Colegiul Terțiar, cu 20 de locuri disponibile, toate bugetate, care se va adresa absolvenților cu sau fără diplomă de bacalaureat.

În cadrul colegiului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) vor exista trei specializări: maistru mecanic agricol (școlarizare de 1,6 ani), tehnician silvic (2 ani) și tehnician în prelucrarea cărnii și a laptelui (1,6 ani).

USAMV va scoate la concurs 2.500 locuri, din care 1.400 bugetate. La studiile de licenţă vor fi 820 de locuri bugetate şi 856 cu taxă, în 28 de programe de studiu acreditate în cinci facultăți: Agricultură, Horticultură, Zootehnie și Biotehnologii, Medicină Veterinară, Știința și Tehnologia Alimentelor.

Înscrierile pentru studiile universitare de licenţă vor avea loc în acest an, online și onsite, între 7 iulie și 28 septembrie, cu mențiunea că în august se vor desfășura doar online.

Selecția candidaților la studiile universitare de licență se face prin concurs de admitere doar după media obținută la examenul de bacalaureat. Oferta educaţională pentru cele 26 de programe de masterat cuprinde 425 de locuri la buget şi 286 de locuri cu taxă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Etichetele de Cluj, suprasolicitate în pandemie

Articolul următor

Sălăjenii își vor înmatricula mașinile la mall

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share