Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Etichetele de Cluj, suprasolicitate în pandemie

Producția de etichete la fabrica Rottaprint, din comuna clujeană Apahida, a urcat cu 25% în perioada pandemiei de coronavirus, impulsionată de fabricile de dezinfectanți și de alimente.   

Volumul producției în intervalul martie-mai la cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România a urcat cu un sfert față de aceeași perioadă din 2019.

Industriile care au înregistrat o reducere semnificativă a numărului de solicitări au fost cea chimică, prin scăderea cererii de etichete pentru vopsele, și hoteluri, restaurante, catering.

Compania estimează că producția va reveni la un nivel mediu normal, în principal din cauza faptului că majoritatea campaniilor promoționale desfășurate de clienți în lunile de vară sunt în acest moment oprite.

„Pentru perioada imediat următoare ne așteptăm la o revenire către o cerere constantă, lipsită de fluctuații, în contextul în care companiile sunt în expectativă și așteaptă să vadă modul prin care se va reporni economia după această perioadă dificilă”, spune directorul Cristian Nechita Rotta.

Societatea cu fabrică în Apahida deține patru centre logistice în România și două în Ungaria și Germania, în care lucrează 270 de angajați.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Launch of Paris Real Estate Week in September

Articolul următor

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share