Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Etichetele de Cluj, suprasolicitate în pandemie

Producția de etichete la fabrica Rottaprint, din comuna clujeană Apahida, a urcat cu 25% în perioada pandemiei de coronavirus, impulsionată de fabricile de dezinfectanți și de alimente.   

Volumul producției în intervalul martie-mai la cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România a urcat cu un sfert față de aceeași perioadă din 2019.

Industriile care au înregistrat o reducere semnificativă a numărului de solicitări au fost cea chimică, prin scăderea cererii de etichete pentru vopsele, și hoteluri, restaurante, catering.

Compania estimează că producția va reveni la un nivel mediu normal, în principal din cauza faptului că majoritatea campaniilor promoționale desfășurate de clienți în lunile de vară sunt în acest moment oprite.

„Pentru perioada imediat următoare ne așteptăm la o revenire către o cerere constantă, lipsită de fluctuații, în contextul în care companiile sunt în expectativă și așteaptă să vadă modul prin care se va reporni economia după această perioadă dificilă”, spune directorul Cristian Nechita Rotta.

Societatea cu fabrică în Apahida deține patru centre logistice în România și două în Ungaria și Germania, în care lucrează 270 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Launch of Paris Real Estate Week in September

Articolul următor

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share