Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din București, Timișoara și Cluj- Napoca, în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020. Zborul charter este efectuat de compania TAROM și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

Skiathos este o destinație sigură și în noul context global.

“Autoritățile locale, împreună cu Ministerul Sănătății din Grecia, aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetățenii, cât și vizitatorii insulei Skiathos. Skiathos nu a fost afectat de pandemie și este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume”, a declarat Thodoris Tzoumas, primarul insulei Skiathos.

În Skiathos, turiștii au posibilități de cazare variate, de la vile turistice cu tarife foarte bune, poziționate în apropierea plajelor și a stațiilor de autobuz, până la hoteluri de 4 stele cu demipensiune și servicii excelente. Hotelierii din această destinație au pregătit oferte atractive pentru primele plecări din luna iulie cu reduceri de până la 30%.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7.000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. Orașul Skiathos este principala așezare și capitala insulei, cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră și cu numeroase taverne și restaurante.

Măsuri de siguranță epidemiologică

Conform declarațiilor oficialităților elene, Grecia își propune să fie cea mai sigură destinație de vacanță din Europa. În acest sens, unitățile de cazare din Skiathos vor opera aplicând măsurile obligatoriirăspândirea virusului în rândul personalului și al oaspeților.

Serviciile de transfer

Este obligatorie utilizarea unei măști de către pasageri și șoferi. Este recomandat șoferilor să ofere călătorilor soluție antiseptică pentru dezinfectarea mâinilor. Șoferii trebuie să dezinfecteze vehiculele după fiecare utilizare și să se asigure că vehiculul este ventilat natural.

Exit mobile version