Sectorul din Autostrada A3 Biharia – Borș se inugurează în 4 septembrie

Tags:

În 4 septembrie se deschide noul punct de trecere al frontierei Borș 2, odată cu inaugurarea sectorul de autostradă Biharia – Borș, potrivit anunțului făcut de Lucian Bode, ministrul Transporturilor la ZF Live. Simultan va fi inaugurat și tronsonul de autostradă maghiar Budapesta – Nagykereki.

Secțiunea de autostradă Biharia – Borș are o lungime de 5,5 km, tronsonul de autostradă fiind recepționat pe 30 iulie. Acum se așteaptă finalizarea lucrărilor pe autostrada M4 din Ungaria, cu o lungime de 26 de km, pentru asigurarea legăturii pe autostradă și pentru amenajarea celui de-al doilea punct de trecere a frontierei dintre România și țara vecină. Alte cinci loturi de autostradă cu o lungime de 85 km ar trebui deschise până la sfârșitul anului, a mai anunțat ministrul transporturilor.

25 de km din Autostrada Transilvania. Sectorul Iernut-Cheţani, respectiv sectorul Biharia-Borş, finalizați în proporție de 100%. La Biharia-Borş, recepţia este realizată. Pe 4 septembrie vom da în trafic acel lot de autostradă”, a precizat Lucian Bode.
Exit mobile version