Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sectorul din Autostrada A3 Biharia – Borș se inugurează în 4 septembrie

În 4 septembrie se deschide noul punct de trecere al frontierei Borș 2, odată cu inaugurarea sectorul de autostradă Biharia – Borș, potrivit anunțului făcut de Lucian Bode, ministrul Transporturilor la ZF Live. Simultan va fi inaugurat și tronsonul de autostradă maghiar Budapesta – Nagykereki.

Secțiunea de autostradă Biharia – Borș are o lungime de 5,5 km, tronsonul de autostradă fiind recepționat pe 30 iulie. Acum se așteaptă finalizarea lucrărilor pe autostrada M4 din Ungaria, cu o lungime de 26 de km, pentru asigurarea legăturii pe autostradă și pentru amenajarea celui de-al doilea punct de trecere a frontierei dintre România și țara vecină. Alte cinci loturi de autostradă cu o lungime de 85 km ar trebui deschise până la sfârșitul anului, a mai anunțat ministrul transporturilor.

25 de km din Autostrada Transilvania. Sectorul Iernut-Cheţani, respectiv sectorul Biharia-Borş, finalizați în proporție de 100%. La Biharia-Borş, recepţia este realizată. Pe 4 septembrie vom da în trafic acel lot de autostradă”, a precizat Lucian Bode.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sondaj pentru antreprenori. ELITE Business Women: „E nevoie de vocea voastră pentru a trece peste această perioadă cu bine”

Articolul următor

59 de doamne fermier au început cursurile online ale programului inovativ TalentA, dezvoltat de Corteva Agriscience

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share