Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sondaj pentru antreprenori. ELITE Business Women: „E nevoie de vocea voastră pentru a trece peste această perioadă cu bine”

ELITE Business Women a lansat un chestionar pentru antreprenori cu scopul de a identifica provocările cu care se confruntă aceștia în plină pandemie și de a sistematiza un set de soluții care să corespundă nevoilor acestora. 

Pandemia Covid-19 a reconfigurat puternic mediul de business, determinând antreprenorii, indiferent de volumul de afaceri, să-și desfășoare activitățile online. Și dacă până acum, digitalizarea era o recomandare, acum este indispensabilă. Marile schimbări însă nu se realizează niciodată simplu și niciodată de unul singur. De aceea, ELITE Business Women a lansat un chestionar online, prin care invită antreprenorii să spună în ce situație se află, cum reușesc să facă tranziția către digitalizare și care sunt nevoile lor pentru a putea reuși.

„Noi, cei de la ELITE Business Women, dorim să ne aducem contribuția către antreprenori cu un audit al mediului de afaceri și rescriem nevoile antreprenorilor, pentru a putea traversa această perioadă cu bine, împreună. E nevoie de vocea voastră, de implicarea voastră”, a spus Ella Gheorghioiu, brand Ambassador Elite Business Women.

Chestionarul poate fi vizualizat (AICI).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru încălzire cu energie geotermală în cartierul Nufărul Oradea

Articolul următor

Sectorul din Autostrada A3 Biharia – Borș se inugurează în 4 septembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share