Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sondaj pentru antreprenori. ELITE Business Women: „E nevoie de vocea voastră pentru a trece peste această perioadă cu bine”

ELITE Business Women a lansat un chestionar pentru antreprenori cu scopul de a identifica provocările cu care se confruntă aceștia în plină pandemie și de a sistematiza un set de soluții care să corespundă nevoilor acestora. 

Pandemia Covid-19 a reconfigurat puternic mediul de business, determinând antreprenorii, indiferent de volumul de afaceri, să-și desfășoare activitățile online. Și dacă până acum, digitalizarea era o recomandare, acum este indispensabilă. Marile schimbări însă nu se realizează niciodată simplu și niciodată de unul singur. De aceea, ELITE Business Women a lansat un chestionar online, prin care invită antreprenorii să spună în ce situație se află, cum reușesc să facă tranziția către digitalizare și care sunt nevoile lor pentru a putea reuși.

„Noi, cei de la ELITE Business Women, dorim să ne aducem contribuția către antreprenori cu un audit al mediului de afaceri și rescriem nevoile antreprenorilor, pentru a putea traversa această perioadă cu bine, împreună. E nevoie de vocea voastră, de implicarea voastră”, a spus Ella Gheorghioiu, brand Ambassador Elite Business Women.

Chestionarul poate fi vizualizat (AICI).

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Licitație pentru încălzire cu energie geotermală în cartierul Nufărul Oradea

Articolul următor

Sectorul din Autostrada A3 Biharia – Borș se inugurează în 4 septembrie

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share