Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație pentru încălzire cu energie geotermală în cartierul Nufărul Oradea

Cartierul Nufărul din Oradea va fi încălzit cu energie geotermală în asociere cu pompe de căldură. Beneficiarii investiției în valoare de 65.228.891,60 lei fără TVA sunt 13.625 locuitori ai cartierului Nufărul I, respectiv 6.217 apartamente, instituții publice și agenți economici care au spații comerciale la parterul blocurilor din cartier.

În data de 3 august s-a publicat pe SEAP anunțul de participare nr. CN1023275 din 03.08.2020 privind achiziția proiectării și execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufărul I – Oradea”.

Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 07.09.2020, ora 15:00.

Durata contractului este de 60 luni. Scopul proiectului este creșterea utilizării resurselor locale de energie regenerabilă geotermală pentru prepararea agentului termic de încălzire și apă caldă de consum precum şi realizarea de noi capacităţi de producţie a energiei termice în sistemul de termoficare centralizat SACET Oradea, cu energie geotermală provenită de la forajele de adâncime din cartierul Nufărul. Elementul de noutate din SF este dat de utilizarea pompelor de căldură, care permit recuperarea unei călduri suplimentare din apa geotermală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul, refuzat de București la modernizarea drumurilor județene

Articolul următor

Sondaj pentru antreprenori. ELITE Business Women: „E nevoie de vocea voastră pentru a trece peste această perioadă cu bine”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share