Autostrada Orăștie – Sibiu are spații noi de servicii

Categorii: Transport

Trei companii de construcții și de instalații, două din Transilvania și una din București, au finalizat două noi spații de servicii de pe Autostrada Orăștie – Sibiu (A1).  

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat în folosință spațiile de servicii de pe A1. Acestea sunt amplasate de o parte și de alta a lotului 3 al tronsonului din A1, pe ambele sensuri, între km 47+000 și 47+800.

Obiectivul a fost derulat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, prin Unitatea de Implementare Servicii. În cadrul acestui proiect au executat lucrări trei antreprenori din România.

Hidroconstrucția București s-a ocupat de balast stabilizat, asfalt, beton rutier, scurgerea apelor, amenajarea trotuarelor, iar Repcons Sibiu, de execuția de instalații de iluminat spații de servicii, inclusiv branșamentele.

City Group Zalău a executat lucrări pentru realizarea de clădiri grupuri sanitare și asigurarea utilităților necesare pentru finalizarea spațiilor de servicii. Valoarea de realizare a obiectivului a fost de 22,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Exit mobile version