Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autostrada Orăștie – Sibiu are spații noi de servicii

Trei companii de construcții și de instalații, două din Transilvania și una din București, au finalizat două noi spații de servicii de pe Autostrada Orăștie – Sibiu (A1).  

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat în folosință spațiile de servicii de pe A1. Acestea sunt amplasate de o parte și de alta a lotului 3 al tronsonului din A1, pe ambele sensuri, între km 47+000 și 47+800.

Obiectivul a fost derulat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, prin Unitatea de Implementare Servicii. În cadrul acestui proiect au executat lucrări trei antreprenori din România.

Hidroconstrucția București s-a ocupat de balast stabilizat, asfalt, beton rutier, scurgerea apelor, amenajarea trotuarelor, iar Repcons Sibiu, de execuția de instalații de iluminat spații de servicii, inclusiv branșamentele.

City Group Zalău a executat lucrări pentru realizarea de clădiri grupuri sanitare și asigurarea utilităților necesare pentru finalizarea spațiilor de servicii. Valoarea de realizare a obiectivului a fost de 22,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile și fondurile europene în Guvernul Cîțu - viziunea pe termen mediu: „Să capitalizăm lecțiile învățate în precedentele două perioade de programare”

Articolul următor

Bucharest- skyline transformation 2025 | Christmas message: "The future? We will define it together"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share