MassMutual va avea două centre globale în România

Massachusetts Mutual Life Insurance Company a activat două centre globale de servicii în România, situate la Cluj-Napoca și la București.

Ambele birouri ale companiei de asigurări de viață americane sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile sale de sale recrutare în domeniul tehnologiei din țara-mamă.

România a fost aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România.

“Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj, ce va fi deschis în februarie. E dezvoltat de Speedwell și amplasat în Record Park. Suntem încrezători în calitatea talentului de aici, o forță de muncă matură și cu o puternică înțelegere a tehnologiei și a afacerilor”, spune Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual.

Compania va angaja în România 250 de oameni, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, cloud engineering. Grupul dispune de 6.000 de angajați în SUA.

Exit mobile version