Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MassMutual va avea două centre globale în România

Massachusetts Mutual Life Insurance Company a activat două centre globale de servicii în România, situate la Cluj-Napoca și la București.

Ambele birouri ale companiei de asigurări de viață americane sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile sale de sale recrutare în domeniul tehnologiei din țara-mamă.

România a fost aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România.

“Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj, ce va fi deschis în februarie. E dezvoltat de Speedwell și amplasat în Record Park. Suntem încrezători în calitatea talentului de aici, o forță de muncă matură și cu o puternică înțelegere a tehnologiei și a afacerilor”, spune Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual.

Compania va angaja în România 250 de oameni, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, cloud engineering. Grupul dispune de 6.000 de angajați în SUA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele din timișorene din Horeca solicită vaccinarea angajaților cu prioritate: ”Suntem factor de risc sau nu?”

Articolul următor

Sigemo, furnizor de anvelope și jante din Sibiu: Anul 2021 va fi cu siguranță un an greu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share