Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sigemo, furnizor de anvelope și jante din Sibiu: Anul 2021 va fi cu siguranță un an greu

Compania are o experiență de peste 20 de ani în domeniul anvelopelor, jantelor și serviciilor auto, fiind fondată în 1994 în municipiul Sibiu. Compania este administrată de Ovidiu Croce. Anul 2019 a fost unul prolific, cifra de afaceri depășind pragul de 100 de milioane de lei. Profitul net înregistrat a fost de 3,3 milioane lei. Activele imobilizate valorează aproape 14 milioane lei, iar capitalurile proprii au depășit 26 de milioane de lei. Numărul mediu de angajați este de 163.

Sloganul firmei este „Furnizorul tău de anvelope și jante!”. Compania ocupă locul 11 în clasamentul firmelor din județul Sibiu, realizat de Transilvania Business conform datelor financiare din anul 2019 și locul 123 în Top 220 firme din Transilvania și Banat (vezi ediția print nr. 99).

Cum a fost anul 2019 pentru firma Sigemo? „Anul 2019 a marcat 25 de ani de la înființarea firmei Sigemo. Din punct de vedere financiar a fost un an bun cu cifre mulțumitoare și o sesizabilă evoluție”.

Care sunt concluziile anului 2020? „Anul 2020 a fost pentru firma Sigemo un an în care a supraviețuit datorită atitudinii pozitive și a dedicației colectivului. Prognosticul din punct de vedere financiar este o scădere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%”.

Ce așteptări aveți de la anul 2021? „Pentru anul 2021 nu avem așteptări mari, îl privim pesimist din punct de vedere al cifrei de afaceri. Va fi cu siguranță un an greu, peste care sperăm sa reușim să trecem cu bine!”

Sigemo este partener oficial și distribuitor național al mărcilor de anvelope Michelin, GoodYear, Dunlop, Continental, Bridgestone, Pirelli, Firestone, BF Goodrich, Semperit, General, Debica, Sava, Tigar, Viking.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MassMutual va avea două centre globale în România

Articolul următor

Românii cer Europei sprijin pentru piața vinurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share