Patronii de restaurante din Sălaj, în audiență la prefect

Reprezentanții industriei de hoteluri, restaurante, catering (HoReCa) au cerut autorităților o informare periodică eficientă despre măsurile luate de autorități în privința acestora.  

Aceștia au avut o întâlnire cu prefectul sălăjean Virgil Țurcaș. Principala temă discutată a fost reprezentată de dificultățile pe care industria HoReCa le întâmpină, prin aplicarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Părțile reprezentate s-au angajat la un efort comun pentru scăderea incidenței la nivelul județului în vederea reluării activității restaurantelor și cafenelelor. Prefectul le-a transmis că apreciază efortul acestora de a se menține pe piață, în condițiile prezente.

Reprezentanții HoReCa sălăjeni au solicitat autorităților să asigure o informare periodică eficientă, privind situația în care cafenelele și restaurantele ar urma să își suspende sau să își reia activitatea, la modificarea incidenței Covid-19 pe localități.

“Facem încă o dată un apel către sălăjeni, pentru a avea o atitudine provaccinare și pentru a respecta regulile de prevenție, astfel încât să revenim cât mai repede la normalitate”, a menționat prefectul Sălajului.

Exit mobile version