Mobila Dalin a intrat în Clusterul Transilvan

Producătorul de mobilier din Reghin s-a alăturat organizației Cluster Mobilier Transilvan (CMT), în urma adunării generale a acționarilor.

Mobila Dalin este o companie producătoare de mobilier tapițat ce activează pe piața din România din 1992. Ea a dezvoltat un portofoliu pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat. Produsele se vând în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova.

La începutul anului, patru companii s-au alăturat CMT: Eco Blue, IDC Inova, Albertani Group (județul Cluj), Metalmobili Nosa (Bistrița-Năsăud). CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, ajungând acum la aproape 100: firme, instituții și universități cu interese în industria mobilei, furnizori, producători, distribuitori, specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Organizația include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). Aceasta deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel european pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Exit mobile version