Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobila Dalin a intrat în Clusterul Transilvan

Producătorul de mobilier din Reghin s-a alăturat organizației Cluster Mobilier Transilvan (CMT), în urma adunării generale a acționarilor.

Mobila Dalin este o companie producătoare de mobilier tapițat ce activează pe piața din România din 1992. Ea a dezvoltat un portofoliu pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat. Produsele se vând în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova.

La începutul anului, patru companii s-au alăturat CMT: Eco Blue, IDC Inova, Albertani Group (județul Cluj), Metalmobili Nosa (Bistrița-Năsăud). CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, ajungând acum la aproape 100: firme, instituții și universități cu interese în industria mobilei, furnizori, producători, distribuitori, specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Organizația include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). Aceasta deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel european pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul, inclus în ruta meșterilor populari din România

Articolul următor

Claudia Griech, noul director general al E.ON Energie România

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
2
Share