Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobila Dalin a intrat în Clusterul Transilvan

Producătorul de mobilier din Reghin s-a alăturat organizației Cluster Mobilier Transilvan (CMT), în urma adunării generale a acționarilor.

Mobila Dalin este o companie producătoare de mobilier tapițat ce activează pe piața din România din 1992. Ea a dezvoltat un portofoliu pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat. Produsele se vând în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova.

La începutul anului, patru companii s-au alăturat CMT: Eco Blue, IDC Inova, Albertani Group (județul Cluj), Metalmobili Nosa (Bistrița-Năsăud). CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, ajungând acum la aproape 100: firme, instituții și universități cu interese în industria mobilei, furnizori, producători, distribuitori, specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Organizația include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). Aceasta deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel european pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul, inclus în ruta meșterilor populari din România

Articolul următor

Claudia Griech, noul director general al E.ON Energie România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share