Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobila Dalin a intrat în Clusterul Transilvan

Producătorul de mobilier din Reghin s-a alăturat organizației Cluster Mobilier Transilvan (CMT), în urma adunării generale a acționarilor.

Mobila Dalin este o companie producătoare de mobilier tapițat ce activează pe piața din România din 1992. Ea a dezvoltat un portofoliu pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat. Produsele se vând în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova.

La începutul anului, patru companii s-au alăturat CMT: Eco Blue, IDC Inova, Albertani Group (județul Cluj), Metalmobili Nosa (Bistrița-Năsăud). CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, ajungând acum la aproape 100: firme, instituții și universități cu interese în industria mobilei, furnizori, producători, distribuitori, specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Organizația include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). Aceasta deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel european pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul, inclus în ruta meșterilor populari din România

Articolul următor

Claudia Griech, noul director general al E.ON Energie România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share