Cum transformi bucătăria dintr-o casă bătrânească într-un interior shabby chic, fără să omiți electrocasnicele moderne

Categorii: Lifestyle/Luxury

 

Foarte mulți români apreciază casele bătrânești și vor să le transforme în locuri moderne, din care să nu lipsească tot ceea ce le este necesar p entru a se simți minunat. Un stil de amenajare preferat de majoritatea este cel shabby chic, care se mulează foarte bine pe menținerea trecutului și a obiectelor ce trezesc amintiri plăcute. Cei care nu vor să le abandoneze încearcă să reîmprospăteze mobilierul vechi și să îl reintroducă în uz, să trezească la viață totul prin culoare, forme, materiale simple sau detalii strălucitoare.

 

Toate acestea trebuie neapărat să cuprindă, însă, și tehnologia modernă, fără de care nimeni nu-și mai poate concepe existența cotidiană. Stilul shabby chic permite prezența acesteia, elementele moderne împletindu-se fabulos cu cele rustice în bucătărie, pentru ca astfel să se obțină un aer elegant și relaxant în încăpere. Combinațiile de texturi naturale, detaliile glam vintage, corpurile de iluminat opulente și piesele de mobilier cu aspect romantic vor completa minunat întregul.

Iată cum poți amenaja un interior shabby chic din care să nu lipsească electrocasnicele!

 

 

 

 

 

În concluzie, pentru a crea un astfel de decor ce pare desprins din copilăria petrecută în casa bunicilor, este foarte ușor să amenajezi vechea bucătărie în stilul shabby chic, fără să uiți de confortul adus de prezența dispozitivelor electrocasnice moderne, care îți vor ușura viața cotidiană și te vor înconjura de amintiri dragi, de altădată. 

 

Sursă foto: Unsplash.com. 

 

 

 

Exit mobile version