Wizz va închiria aeronave pentru a face față cererii

Cel mai mare operator pe Aeroportul Internațional Cluj (AIAIC) a decis să recurgă la avioane închiriate de la furnizori externi pentru a transporta toți pasagerii către destinațiile lor.   

Conducerea Wizz Air a anunțat că își va consolida o parte din programul de zbor în următoarele săptămâni cu avioane închiriate (wet lease) într-un context dinamic și în continuă schimbare, care variază de la restricții volatile la vârfuri în ceea ce privește cererea.

Din cauza provocărilor operaționale, Wizz Air a contractat aeronave în sistem wet lease pentru a ține pasul cu cererea dinamică de călătorie din perioada următoare. Aceste aeronave vor opera un număr limitat de zboruri în următoarele săptămâni.

“Aceasta este doar o măsură temporară menită să deservească cât mai mulți pasageri posibil. Echipa Wizz e conștientă de importanța mobilității în această perioadă, mai ales după restricțiile lungi din multe piețe și face toate eforturile posibile pentru a efectua toate zborurile și pentru a transporta toți pasagerii în siguranță către destinațiile lor preferate”, spun reprezentanții companiei.

De pe AIAIC mai operează curse de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Lot, Turkish Airlines, HiSky.

Exit mobile version