Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz va închiria aeronave pentru a face față cererii

Cel mai mare operator pe Aeroportul Internațional Cluj (AIAIC) a decis să recurgă la avioane închiriate de la furnizori externi pentru a transporta toți pasagerii către destinațiile lor.   

Conducerea Wizz Air a anunțat că își va consolida o parte din programul de zbor în următoarele săptămâni cu avioane închiriate (wet lease) într-un context dinamic și în continuă schimbare, care variază de la restricții volatile la vârfuri în ceea ce privește cererea.

Din cauza provocărilor operaționale, Wizz Air a contractat aeronave în sistem wet lease pentru a ține pasul cu cererea dinamică de călătorie din perioada următoare. Aceste aeronave vor opera un număr limitat de zboruri în următoarele săptămâni.

“Aceasta este doar o măsură temporară menită să deservească cât mai mulți pasageri posibil. Echipa Wizz e conștientă de importanța mobilității în această perioadă, mai ales după restricțiile lungi din multe piețe și face toate eforturile posibile pentru a efectua toate zborurile și pentru a transporta toți pasagerii în siguranță către destinațiile lor preferate”, spun reprezentanții companiei.

De pe AIAIC mai operează curse de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Lot, Turkish Airlines, HiSky.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se reia asfaltarea "de după Kiat" pe șoseaua spre Drumul Bistriței

Articolul următor

Rondocarton a scos un ambalaj pentru pepenari

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share