Cum să faci din vacanța la munte o amintire frumoasă fără grija răcelii

Categorii: Sport
Tags: ,

 

Sezonul iubitorilor de sporturi extreme de iarnă, dar și al iubitorilor de zăpadă, în general, este în plină desfășurare. Weekend de weekend pârtiile sunt pline de familii care-și aduc poate pentru prima dată copiii la ski și cupluri venite să se distreze după zile de lucru mai pline sau mai puțin pline. Mai ales că județul Cluj este înconjurat de munți și sunt multe opțiuni dintre care poți alege. Dar trebuie avut în vedere faptul că sezonul acesta al iernii se suprapune cu sezonul virozelor și gripelor. Și probabil nu-ți dorești să-ți asumi acest risc, mai ales în condițiile în care pandemia încă stă la pândă. Așadar, ce este de făcut? În primul rând este important ca atunci când mergi la munte să ai echipamentul potrivit. Fie că schiezi, practici snowboarding-ul sau pur și simplu te dai cu sania, o excursie la munte necesită haine impermeabile care să țină de cald și bocani pe măsură.

Cel mai important factor pentru a ține răceala departe în vacanța la munte

Fără doar și poate, acesta este echipamentul corespunzător. Și pentru că există costume de ski dintr-o singură piesă sau din două, o analiză a acestora te poate ajuta să decizi ce ți se potrivește cel mai bine ție sau copilului tău.

     Costum dintr-o singură piesă

 

     Costum din două piese

Nu pleca niciodată la munte fără un echipament bun. În cea mai mare măsură, te ferești de răceală și numai prin a fi îmbrăcat corespunzător. Desigur că un ceai cald, un duș fierbinte și niște pături calde ajută și acestea foarte mult după o zi albă ca zapada.  

 

Sursă foto: freepik.com 

Exit mobile version