Hotel în Aquaparkul Nymphaea Oradea

Liviu Andrica, directorul general al Administrației Domeniului Public (ADP) SA Oradea vrea să construiască un hotel în incinta Aquaparkului Nymphaea. Acesta a constatat că majoritatea clienților sunt veniți din exteriorul județului și ar dori și cazare.

„Vrem să construim, din fonduri proprii, un hotel de 2 – 3 stele, care să ofere servicii complete: cazare, spa, masă. Acest lucru ne-ar permite să acceptăm și tichete de vacanță. Au trecut cinci ani de la deschiderea aquaparkului, periodă în care nu puteam modifica proiectul pe fonduri europene”, a precizat directorul ADP Oradea.

Aquaparkul Nymphaea a fost și în 2021 vectorul de imagine al ADP Oradea, dar și al Municipiului Oradea și al județului Bihor, conform celor spuse de Liviu Andrica.

Aquaparkul Nymphaea și-a început anul trecut activitatea în 1 iunie. A avut un număr de 220.000 de vizitatori, cu 53% mai mulți decât în 2020. Veniturile aquaparkului s-au cifrat la 17 milioane de lei, iar cheltuielile la 10 milioane de lei, rezultând un profit de 7 milioane de lei. Cu peste 151% mai mare ca în 2020

Exit mobile version