Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotel în Aquaparkul Nymphaea Oradea

Liviu Andrica, directorul general al Administrației Domeniului Public (ADP) SA Oradea vrea să construiască un hotel în incinta Aquaparkului Nymphaea. Acesta a constatat că majoritatea clienților sunt veniți din exteriorul județului și ar dori și cazare.

„Vrem să construim, din fonduri proprii, un hotel de 2 – 3 stele, care să ofere servicii complete: cazare, spa, masă. Acest lucru ne-ar permite să acceptăm și tichete de vacanță. Au trecut cinci ani de la deschiderea aquaparkului, periodă în care nu puteam modifica proiectul pe fonduri europene”, a precizat directorul ADP Oradea.

Aquaparkul Nymphaea a fost și în 2021 vectorul de imagine al ADP Oradea, dar și al Municipiului Oradea și al județului Bihor, conform celor spuse de Liviu Andrica.

Aquaparkul Nymphaea și-a început anul trecut activitatea în 1 iunie. A avut un număr de 220.000 de vizitatori, cu 53% mai mulți decât în 2020. Veniturile aquaparkului s-au cifrat la 17 milioane de lei, iar cheltuielile la 10 milioane de lei, rezultând un profit de 7 milioane de lei. Cu peste 151% mai mare ca în 2020

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul Oradiei pe 2022, 2,35 miliarde lei, 1,14 miliarde lei pentru investiții

Articolul următor

Bihorul, conectat la gaz cu Clujul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share