Unde se lucrează și unde nu pe A3. Stadiul șoselei de mare viteză, pe tronsoane

Tags: , , ,
Deputatul Radu Moisin a prezentat stadiul în care se află secțiunea Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea a Autostrăzii Transilvania (A3).

Deputatul Radu Moisin a prezentat stadiul în care se află secțiunea Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea a Autostrăzii Transilvania (A3).

El a cerut Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI) informații cu privire la soluțiile legale și contractuale pentru deblocarea problemelor apărute în proiectarea și executarea subsecțiunii 3C2, Chiribiș – Biharia. Acolo există un blocaj juridic. De asemenea a solicitat stadiile de execuție actuale ale tuturor tronsoanelor A3, cu excluderea părților date deja în folosință. Iată situația transmisă de MTI.

Variantele vehiculate pe Chiribiș-Biharia

  1. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere agreează varianta care prevede ca actualul contract să continue. Antreprenorul să își îndeplinească obligațiile contractuale, să finalizeze proiectarea și execuția acestui lot.
  2. Rezilierea contractului. Opțiunea se va lua în calcul doar dacă antreprenorul nu reușește să își îndeplinească obligațiile în termenele contractuale.
  3. Încetarea amiabilă a contractului. Este esențial ca antreprenorul să prezinte clar motivele care fac imposibilă finalizarea contractului.

Stadiul celorlalte tronsoane

Exit mobile version