Parada plantelor și alimentelor la Cluj. Două festivaluri în weekend

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) a organizat Zilele Horticulturii Clujene (ZHC) și Festivalul Alimentului.

Zilele Horticulturii Clujene au avut loc în premieră la USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) a organizat Zilele Horticulturii Clujene (ZHC) și Festivalul Alimentului.

Prima ediție a ZHC a adus animație în campusul USAMV.

Au fost studenți, profesori, standuri ale absolvenților, care și-au prezentat afacerile, invitați, vizitatori de toate vârstele.

Au fost organizate ateliere pentru copii, workshop-uri profesioniste în domeniul horticulturii, expoziții cu vânzare, degustări de vin.

“Ne-am bucurat să primim comunitatea în campus, să fim parte dintr-un proiect de educare prin împărtășirea cunoștințelor. Să încercăm să fim o gazdă bună, cu produse sănătoase de la fermele și stațiunile noastre”, spun organizatorii ZHC.

Pleiadă de politicieni la Festivalul Alimentului

Festivalul Alimentului a grupat 50 de produse inovative ale absolvenților de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor numeroși oaspeți și de peste hotare, fiind organizat în colaborare cu Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară din România. Printre vizitatori s-au numărat fostul premier Ludovic Orban și fostul ministru al agriculturii, Adrian Oros.

Exit mobile version