Halep a devenit ambasador oficial al Automobile Bavaria

Tenismena română Simona Halep a semnat, la Cluj, un acord cu compania Automobile Bavaria Group (ABG) prin care a fost desemnată ca partener al dealerului auto.

Halep a testat ultimele modele fabricate de BMW \ Foto: ABG

Tenismena română Simona Halep a semnat, la Cluj, un acord cu compania Automobile Bavaria Group (ABG) prin care a fost desemnată ca partener al dealerului auto.

Halep va avea la dispoziție din partea ABG, în următorii doi ani, cele mai noi modele sport din gama BMW și o limuzină pentru evenimente de protocol. Ea a testat modelul sport BMW M. “Colaborarea noastră a venit firesc, deoarece ne bazăm performanțele pe aceleași valori: muncă, perseverență și pasiune.

Am construit business-ul nostru auto pornind din Brașov, construind o rețea națională de reprezentanțe BMW, pe care am dezvoltat-o la nivel european, reușind să atingem performanța de a deveni ”Rolls-Royce Global Dealer of the Year” în 2017, când Simona a ajuns în fruntea clasamentului WTA”, a declarat Michael Schmidt, fondatorul ABG.

 

Ceilalți ambasadori: Hagi, Năstase și Caramitru

Compania a fost înființată, în 1994, la Brașov, ca importator al BMW pentru România. Aceasta acționează pe piața automobilelor premium din România. Ulterior și-a extins portofoliul cu Rolls-Royce, MINI, BMW Motorrad, Opel, Volkswagen.

Cea mai nouă marcă importată este Ineos Grenadier, automobil off-road produs în Europa. Printre ambasadorii ABG se mai numără Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ion Caramitru. În 1997, ABG a devenit furnizor oficial al Casei Regale a României.

Exit mobile version