Expoziție de bunuri de larg consum la Sărbătoarea Castanelor

Expoziția Rivulus Dominarum, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CIM) Maramureș, se va desfășura în perioada 23-25 septembrie.

Un târg de bunuri de larg consum se va derula la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, cu ocazia Sărbătorii Castanelor, prezentat de Rivulus Dominarum și Salonul Republica Moldova.

Expoziția Rivulus Dominarum, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CIM) Maramureș, se va desfășura în perioada 23-25 septembrie. Ea va reuni zeci de expozanți din diferite domenii de activitate. Aici se va desfășura și Salonul Republica Moldova, proiect cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Tematica generală a Rivulus Dominarum va cuprinde o gamă variată de produse și servicii. Printre acestea figurează bijuterii hand made cu cristale Swarovski – artizanat, confecții de damă, încălțăminte, pictură pe față.

Vor fi prezente încălțăminte din piele naturală, îmbrăcăminte – confecții textile / cămăși, dulciuri, șeminee, lavete, produse naturiste pe bază de aloe, extracte naturale și suplimente alimentare, confecții din blană naturală.

Agenții economici care doresc să întregească expoziția au ocazia să se înscrie la CCIM. Programul expozițional este 23-24 septembrie, intervalul orar 10:00 – 21:00; 25 septembrie – intervalul orar 10:00 – 20:00.

Exit mobile version