Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție de bunuri de larg consum la Sărbătoarea Castanelor

Expoziția Rivulus Dominarum, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CIM) Maramureș, se va desfășura în perioada 23-25 septembrie.

Un târg de bunuri de larg consum se va derula la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, cu ocazia Sărbătorii Castanelor, prezentat de Rivulus Dominarum și Salonul Republica Moldova.

Expoziția Rivulus Dominarum, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CIM) Maramureș, se va desfășura în perioada 23-25 septembrie. Ea va reuni zeci de expozanți din diferite domenii de activitate. Aici se va desfășura și Salonul Republica Moldova, proiect cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Tematica generală a Rivulus Dominarum va cuprinde o gamă variată de produse și servicii. Printre acestea figurează bijuterii hand made cu cristale Swarovski – artizanat, confecții de damă, încălțăminte, pictură pe față.

Vor fi prezente încălțăminte din piele naturală, îmbrăcăminte – confecții textile / cămăși, dulciuri, șeminee, lavete, produse naturiste pe bază de aloe, extracte naturale și suplimente alimentare, confecții din blană naturală.

Agenții economici care doresc să întregească expoziția au ocazia să se înscrie la CCIM. Programul expozițional este 23-24 septembrie, intervalul orar 10:00 – 21:00; 25 septembrie – intervalul orar 10:00 – 20:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Listarea MET pe segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București (BVB) a fost precedată de o ofertă publică inițială (OPI).

Meta Estate Trust a intrat pe Piața AeRO

Articolul următor
Acestea au adresat o scrisoare deschisă către primarul Emil Boc, semnată de mai mulți universitari și activiști de mediu, pe subiectul unei mai bune gestionări a Pădurii Hoia - Baciu și a pășunilor, prin transformarea sa în ANP.

Protest anti-imobiliar la Cluj: Pădurea Hoia-Baciu, arie naturală protejată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share