Zalăul pregătește un incubator de afaceri

O primă întâlnire pentru concretizarea acestui incubator a avut loc între președintele Camerei de Comerț și Industriei Sălaj, Paul Morar, și reprezentanți ai municipalității zălăuane.

Antreprenorii sălăjeni și administrația locală au stabilit coordonatele viitorului parteneriat | Foto: Primăria Zalău

Primăria Zalău și Camera de Comerț și Industrie Sălaj (CCIS) și Primăria Zalău vor să pună bazele, în perioada următoare, a unui incubator de afaceri.

O primă întâlnire pentru concretizarea acestui incubator a avut loc între președintele CCIS, Paul Morar, și reprezentanți ai municipalității zălăuane. Din partea instituției au participat viceprimarul Teodor Bălăjel și directorul Direcției tehnice a municipalității, Dănuț Curea.

În cadrul întâlnirii s-au discutat chestiuni generale despre crearea viitorului  incubator. ”A fost o întâlnire bună, constructivă, în care ne-am informat și am pus la punct câteva detalii despre crearea acestui incubator de afaceri”, a transmis viceprimarul Zalăului.

Incubatorul de afaceri este un program de susținere, care oferă micilor afaceri posibilitatea de dezvoltare prin acordarea de asistență tehnică, administrativă și consultativă în domeniul afacerii.

Exit mobile version