Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul pregătește un incubator de afaceri

O primă întâlnire pentru concretizarea acestui incubator a avut loc între președintele Camerei de Comerț și Industriei Sălaj, Paul Morar, și reprezentanți ai municipalității zălăuane.
Antreprenorii sălăjeni și administrația locală au stabilit coordonatele viitorului parteneriat | Foto: Primăria Zalău

Primăria Zalău și Camera de Comerț și Industrie Sălaj (CCIS) și Primăria Zalău vor să pună bazele, în perioada următoare, a unui incubator de afaceri.

O primă întâlnire pentru concretizarea acestui incubator a avut loc între președintele CCIS, Paul Morar, și reprezentanți ai municipalității zălăuane. Din partea instituției au participat viceprimarul Teodor Bălăjel și directorul Direcției tehnice a municipalității, Dănuț Curea.

În cadrul întâlnirii s-au discutat chestiuni generale despre crearea viitorului  incubator. ”A fost o întâlnire bună, constructivă, în care ne-am informat și am pus la punct câteva detalii despre crearea acestui incubator de afaceri”, a transmis viceprimarul Zalăului.

Incubatorul de afaceri este un program de susținere, care oferă micilor afaceri posibilitatea de dezvoltare prin acordarea de asistență tehnică, administrativă și consultativă în domeniul afacerii.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acestea sunt temele strategice ale evenimentului Forumul pentru Educație Competitivă (FEC), ediția a doua, care are loc la Cluj-Napoca, în perioada 2-4 noiembrie.

Forumul pentru educație competitivă, la Cluj-Napoca

Articolul următor

Prima ediție a simpozionului științific TRIC, dedicat radiologiei intervenționale are loc la Târgu Mureș!

Citește și:
Citeste mai mult

Comuna Căbești Bihor – Smart Village

Comuna Căbești a primit distincția „Best Smart Village Project” pentru proiectul „Căbești Smart School”.   Premiul „Best Smart…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share