Datacor montează un sistem fotovoltaic pe Sala Polivalentă Bistrița

Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei

Societatea bistrițeană de soluții energetice a câștigat licitația organizată de administrația județeană.

Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei, conform Bistrița Business. Puterea minimă instalată a sistemului fotovoltaic trebuie să fie 299 kWp. Panourile vor avea o garanție de minimum 12 ani.

În toamna trecută, societatea de construcții Frasinul a finalizat Sala Polivalentă din Bistrița, o investiție de 20 de milioane de euro, inițiată de CJ și finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Noua sală are o suprafață de 7.350 mp a sălii și o suprafață întreagă a complexului de 3 ha.

Datacor este furnizor regional de soluții integrate în domeniul energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii. La finele anului trecut, compania a terminat un proiect de dotare energetică a unei exploatații agricole în județul Timiș. cu o putere instalată cumulată de 285 kWp. Datacor operează în segmentele office, retail și industrial și energia verde.

Compania a ajuns la 10 de angajați și afaceri anuale de 9 milioane de euro, fiind deținută de Bogdan Bilegan (75%) și Cristian Bilegan (25%). Datacor dispune de cinci puncte de lucru: Bistrița – sediul administrativ și logistic, București – sediu secundar și logistic, Cluj – punct de prezență și logistic, Iași, Timișoara – centre de service. Printre partenerii săi se numără Corning Optical Communications, Vertiv, Honeywell.

Exit mobile version