Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Datacor montează un sistem fotovoltaic pe Sala Polivalentă Bistrița

Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei

Societatea bistrițeană de soluții energetice a câștigat licitația organizată de administrația județeană.

Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei, conform Bistrița Business. Puterea minimă instalată a sistemului fotovoltaic trebuie să fie 299 kWp. Panourile vor avea o garanție de minimum 12 ani.

În toamna trecută, societatea de construcții Frasinul a finalizat Sala Polivalentă din Bistrița, o investiție de 20 de milioane de euro, inițiată de CJ și finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Noua sală are o suprafață de 7.350 mp a sălii și o suprafață întreagă a complexului de 3 ha.

Datacor este furnizor regional de soluții integrate în domeniul energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii. La finele anului trecut, compania a terminat un proiect de dotare energetică a unei exploatații agricole în județul Timiș. cu o putere instalată cumulată de 285 kWp. Datacor operează în segmentele office, retail și industrial și energia verde.

Compania a ajuns la 10 de angajați și afaceri anuale de 9 milioane de euro, fiind deținută de Bogdan Bilegan (75%) și Cristian Bilegan (25%). Datacor dispune de cinci puncte de lucru: Bistrița – sediul administrativ și logistic, București – sediu secundar și logistic, Cluj – punct de prezență și logistic, Iași, Timișoara – centre de service. Printre partenerii săi se numără Corning Optical Communications, Vertiv, Honeywell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Morphoza a reamenajat sediul Quantic Lab

Articolul următor
Silvania Bio, componentă a Fermelor Ecologice Silvania, a anunțat că are un post vacant de lucrător comercial “harnic și dedicat” la unitatea care va fi inaugurată în comuna Crișeni.

Cum va arăta primul magazin modern Silvania Bio

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share