Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta primul magazin modern Silvania Bio

Silvania Bio, componentă a Fermelor Ecologice Silvania, a anunțat că are un post vacant de lucrător comercial “harnic și dedicat” la unitatea care va fi inaugurată în comuna Crișeni.
Fermierii sălăjeni pregătesc primul lor magazin modern, situat în apropierea Zalăului | Foto: Silvania Bio

Cooperativa specializată pe produse ecologice din județul Sălaj își va deschide, în curând, primul său magazin propriu modern, din comuna Crișeni. Aceasta mai avea o unitate de vânzare în localitatea Măeriște.

Silvania Bio, componentă a cooperativei Fermele Ecologice Silvania (FES), a anunțat că are un post vacant de lucrător comercial “harnic și dedicat” la unitatea care va fi inaugurată în Crișeni. “Compensația asociată cu această poziție este competitivă cu piața, bazată pe competențe și experiență și va fi decisă în timpul procesului de intervievare”, au precizat reprezentanții Silvania Bio.

“Suntem o cooperativă agricolă care produce alimente ecologice printr-un lanț agroalimentar integrat, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft (de la furcă la furculiță). În fermele noastre din Țara Silvaniei producem lapte ecologic de vacă, lactate și produse din carne de vită ecologice (brandul Bioforia), șroturi ecologice de soia și floarea-soarelui, ulei de soia și floarea-soarelui certificat ecologic, presat la rece. De asemenea, oferim cereale ecologice și viței ecologici”, conform FES.

Anul trecut, lactatele Bioforia au fost selectate pentru comercializare de către Clusa Gourmet, distribuitor de produse artizanale de calitate din Europa. În 2021, ele au pătruns în rețeaua clujeană de băcănii Moldovan Carmangerie, fiind comercializate la Cluj. Produsele Bioforia au intrat și rețelele de hipermarketuri.

Cooperativa din Sălaj cultivă 2.200 ha de teren ecologic și produce hrană pentru 1.200 de vaci de lapte, șroturi ecologice de soia și floarea soarelui. Asocierea cuprinde fermele FES, Tera Moiad Măeriște, Farm Ecolact Zalău, Fesca Crasna, Sâmpetrean Brâglez.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei

Datacor montează un sistem fotovoltaic pe Sala Polivalentă Bistrița

Articolul următor

COVER STORY: Portret de guvernator. Florin-Daniel Mărginean, între antreprenoriat și voluntariat  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share