Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Morphoza a reamenajat sediul Quantic Lab

Compania clujeană de amenajări interioare a raportat finalizarea celui mai recent proiect al său.

Proiectul de design, construcție și amenajare a fost realizat pentru Quantic Lab, una dintre cele mai importante companii europene de outsourcing IT, implicată în lansarea a mii de proiecte în întreaga lume (jocuri, aplicații de business).

“Echilibru cromatic, inserții de lemn contrastate armonios de zone cu cărămidă aparentă, inserții vegetale și elementele grafice inspirate din universul jocurilor pe care compania le dezvoltă și testează. Toate creează un mediu unic care răspunde nevoilor și viziunii Quantic Lab. Întregul spațiu le permite angajaților să experimenteze practic în viața reală tot ceea ce creează pe partea virtuală a vieții”, potrivit Morphoza.

Birouri cu 400 de testeri

Designerii clujenii apreciază că noul sediu al Quantic Lab este o facilitate modernă echipată cu console de ultimă generație, dispozitive mobile performante și acces securizat la internet dedicat. Compania are patru birouri care găzduiesc 400 de testeri și are capacitatea de a livra simultan mai multe proiecte securizate, multi-platform.

“Întregul concept creativ a pornit de la înțelegerea exactă a nevoilor echipei Quantic Lab. Am organizat workshop-uri dedicate în care am implicat activ angajații în definitivarea cerințelor de la viitorul spațiu.

Am identificat nevoia conturării unui mediu armonios, prietenos, cu zone care să le permită membrilor echipei să socializeze, să se relaxeze și să performeze într-un cadru estetic, primitor și creionat în conformitate cu valorile, misiunea și viziunea companiei”, conform Morphoza.

Membru fondator al Studio Alliance

Biroul Quantic Lab are o dimensiune de 1.920 mp, distribuit pe trei niveluri. Acesta cuprinde zone precum Game Room (cu personajele animate, caractere și măsuțele inspirate din Minecraft) sau Social Hub (pentru întâlniri informale, sesiuni de brainstorming, socializare, pauze de prânz). Aici există o gradenă personalizată și o zonă cu inserții de plante.

Morphoza este un grup clujean fondat de oamenii de afaceri Diana Calfa și Zoltan Nagy, cu două divizii – birouri și rezidențial. Acestea sunt amplasare în zona complexului Hexagon, de pe Calea Turzii. Printre lucrările sale figurează sediile companiilor NTT DATA, Bosch, Traust, Farmec, Medicover. Morphoza este membru fondator al clusterului Studio Alliance care grupează companii de design interior din 24 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Vault AIC, societate al cărei asociat unic este Ioan Florin Floria (fost director financiar la combinatul de mobilă Aramis Invest), va produce în noua locație granule de plastic din polietilenă reciclată

Vault AIC va fabrica granule din polietilenă reciclată

Articolul următor
Datacor va instala panouri fotovoltaice pe Sala Polivalentă printr-un contract semnat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în valoare de 1,4 milioane de lei

Datacor montează un sistem fotovoltaic pe Sala Polivalentă Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share