Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vault AIC va fabrica granule din polietilenă reciclată

Vault AIC, societate al cărei asociat unic este Ioan Florin Floria (fost director financiar la combinatul de mobilă Aramis Invest), va produce în noua locație granule de plastic din polietilenă reciclată

Compania băimăreană a obținut certificatul de urbanism pentru construirea unei hale industriale pe str. Oborului.

Vault AIC, societate al cărei asociat unic este Ioan Florin Floria (fost director financiar la combinatul de mobilă Aramis Invest), va produce în noua locație granule de plastic din polietilenă reciclată, conform 2M News.

Granulele din polietilenă se utilizează la fabricarea unei game largi de produse plastice, fiind versatile, dure și având rezistență la ulei, grăsimi și chimicale, precum și caracteristici de curgere și proprietăți electrice stabile.

Acum patru ani, Ioan Floria și Natalia Iacob-Floria au deschis fabrica de arcuri și casetoane de arcuri StoneVault (foto), în urma unei investiții de 19 milioane de lei. Aproape jumătate a fost suportată din bugetul național, ca ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie.

În prezent, fabrica este controlată de Natalia Iacob, cu 60% din părțile sociale, restul fiind deținut de alți șapte asociați. În 2021, StoneVault a raportat afaceri de 61,3 milioane de lei și un profit net de 3,1 milioane, înregistrând 99 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În ultimele două decenii, CFR Infrastructură s-a concentrat pe reconstruirea coridorului principal Curtici - Constanța (fost IV, actual Rin - Dunăre), de 850 km.

Previziunile feroviare ale anului. Ce linii se deschid în Banat și Transilvania

Articolul următor

Morphoza a reamenajat sediul Quantic Lab

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share